Републичко такмичење у малом фудбалу

Датум: 13. Decembar 2018 19:29 Категорија: Достигнућа


9. и 10. децембра 2018. године, одржано је републичко такмичење у малом фудбалу (футсалу) у Чачку. На такмичењу је учествовало укупно 8 екипа, док су екипе биле подељене у две групе. У нашој групи, играле су средње школе из Суботице, Врања и Крагујевца.

Средњу школу из Врања смо победили, док су крагујевчани и суботичани били бољи и заслужено отишли даље.
Пошто смо били трећи у нашој, првој групи, играли смо са Средњом школом из Зајечара (која је такође била трећа у другој групи). Зајечарци су и у овом случају били бољи тако да смо освојили 6. место од укупно 8 пласираних екипа из целе Србије.Професори физичког васпитања, Родољуб Радовановић и Бојан Орловић, који су били у пратњи ученика, су задовољни игром, истрајношћу и борбеношћу ученика наше школе.
Ученицима, који су представљали нашу школу, општину Звечан, Косово и Метохију честитамо на уложеном труду, захваљујемо се на учешћу и давању свог доприноса.


Професорима желимо пуно успеха у даљем раду.
Велику захвалност дугујемо и нашим дугогодишњим сарадницима и спонзорима, Општини Звечан и РМХК Трепча Звечан што су нам омогућили да наши млади фудбалери учествују на такмичењуКакви су утисци и како се одвијала утакмица на Републичком такмичењу у футсалу можете проверити на линку испод.