Промоција школе

Датум: 24. Maj 2019 00:47 Категорија: Новости

Ове недеље обишли смо и дружили се са ученицима осмог разреда: О.Ш. ,,Бранко Радичевић" и О.Ш. ,,Свети Сава" у Косовској Митровици, О.Ш. ,,Вук Караџић у Звечану, О.Ш. ,,Бановић Страхиња" у Бањској и О.Ш. ,,Свети Сава" у Жеровници.

Упознали смо ученике  са подручјима рада и образовним профилима које нудимо за упис у први разред ,,Средње школе" у Звечану за школску 2019/2020. годину.
Упознали смо их са предностима профила, наставним предметима, шта ће учити, о чему ће учити и о чему ће се стручно оспособљавати током трогодишњег, односно четворогодишњег школовања. 
Шта ће радити и где након стицања дипломе и звања, шта могу студирати и где наставити школовање. 


Упознали смо их где ће обављати практичну наставу, блок наставу и вежбе из стручних предмета. 
Са опремљеношћу школе, наставним кадром. Обавестили да ће сваки ученик који није становник Звечана имати бесплатну годишњу аутобуску карту, аутопревозника који њима одговара.
Одговарали смо на сва њихова питања и недоумице.


Захваљујемо се директорима, стручним сарадницима и колегама школа на срдачнм пријему, организацији и дивној сарадњи.
Драгим ученицима на пажњи и стрпљењу.
Будући средњошколци, желимо вам пуно успеха на завшном испиту, желимо вам да наставите школовање у школи у којој желите. Изаберите, пре свега, оно што желите и волите, јер ћете се тиме бавити у будућности.
Ако се одлучите за неки од образовних профила које нуди ,,Средња школа" у Звечану, биће нам задовољство, а ми ћемо се потрудити да оправдамо ваша очекивања, да вам пренесемо знање и стручно вас оспособимо. 

Ако смо ми ваш избор, желимо вам добродошлицу !


Какви су протекле промоције можете проверити на линку испод.