Учење на даљину

Датум: 18. Mart 2020 15:12 Категорија: Учење на даљину



Поштовани родитељи, драги ученици, од понедељка 23. марта 2020. године званично крећемо са наставом и  учењем на даљину.

Настава ће бити реализована путем следећих линкова :

* Наставу путем платформе РТС ПЛАНЕТА, која креће са емитовањем од понедељка 23. марта.
можете пратити путем линка https://rtsplaneta.rs/video/list/category/535/sreda-shkola

*Распоред наставе за општеобразовне и стручне предмете, за платформу РТС ПЛАНЕТА, можете погледати на сајту www.rasporednastave.gov.rs
(распоред за средње школе још увек није објављен, али биће до недеље, најкасније).

*Настава ће бити организована и путем платформе Учење на даљину Средње школе у Звечану, коју је креирао наставник информатике за потребе наше школе и потребе за образовне профиле које ми имамо у школи.
Сваки наставник и одељење имаће своју виртуелну учионицу у којој ће добијати материјал за учење, презентације, објашњења, домаће задатке, али ће и наставник, такође, моћи да добије повратну информацију о раду ученика, постигнућима, приству на часу итд.
Ученици, детаљне информације о приступу у учионицу и начину рада добићете од својих одељењских старешина, путем вибер групе.
Линк за приступ платформи која је креирана за нашу школу је : classroom.google.com/h

Све најважније информације биће објављене на званичној Фацебоок страни школе Средња Школа Звечан и званичном сајту школе www.srednjaskolazvecan.nasaskola.rs  У фолдеру Инфо>Ванредно стање и Инфо>Учење на даљину.

Остајте нам здраво !