Нова школска година

Датум: 01. Septembar 2020 02:19 Категорија: Настава



Због лоше епидемиолошке ситуације на територији Косова и Метохије, препорука Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р.С. је да основне и средње школе од првог септембра почну са онлајн наставом.

На дневном нивоу пратиће се епидемиолошка ситуација и у складу са тим, све основне и средње школе добиће обавештење о почетку редовне наставе.

Ученици наше школе, биће контактирани у току дана од стране одељењских старешина, путем Вибер група и добиће упутство о приступању у Google учионице и праћењу наставе емитоване на порталу РТС  Планета и РТС 3.

Туторијал и детаљно упутство о раду у настави на даљину (онлине настави), можете погледати на нашем сајту  http://srednjaskolazvecan.nasaskola.rs/strana/162/Ucenje-na-daljinu/

Молимо родитеље, ученика првог разреда, који се нису одазвали данашњем родитељском састанку, да се јаве у инбоx странице и оставе податке за своје дете (име, презиме, образовни профил на који су уписани и број телефона), како би било контактирано од стране одељењског старешине.

Хвала на разумевању и сарадњи.
С поштовањем, управа школе