Одлука Министарства просвете

Датум: 30. Avgust 2021 15:08 Категорија: Обавештење



Обавештавамо вас да је новим пресеком кризног штаба Србије, територија Косова и Метохије уврштена у црвену зону.

   Одлука Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије  је да  основне и средње школе на Косову и Метохији наставу  од првог септембра реализују по трећем моделу, НАСТАВА НА ДАЉИНУ.
На дневном нивоу пратиће се епидемиолошка ситуација и у складу са тим, све основне и средње школе добиће обавештење о почетку редовне наставе.

    Ученици наше школе, другог, трећег и четвртог разреда у току сутрашњег дана, биће контактирани од стране одељењских старешина, путем Вибер група и добиће упутство о приступању у Google учионице.
Туторијал и детаљно упутство о раду у настави на даљину (онлине настави), можете погледати на нашем сајту www.http://srednjaskolazvecan.nasaskola.rs

   Родитељски састанак у присуству ученика (само за родитеље ученика првог разреда, на свим образовним профилима -смеровима), биће одржан у среду 01.09.2021. године са почетком у 11.00 часова у просторијама школе.
Молимо вас да се одазовете позиву и будете присутни на састанку, како бисте били информисани и добили инструкције за похађање наставе ваше деце у новој школској години.
Родитеље, ученика првог разреда, који су спречени да присуствују састанку молимо , да се јаве у инбоx странице и оставе податке за своје дете (име, презиме, образовни профил на који су уписани и број телефона), како би било контактирано од стране одељењског старешине.
 
Хвала на разумевању и сарадњи.
С поштовањем, управа школе